nlc.hu
Sztárok

Kóbor János 13 éves kislánya, Léna

Csodaszép kis hölgy lett Kóbor János kislánya, friss fotón a 13 éves Léna

Az Omega frontembere szerint a feleségétől örökölte Léna a benne lévő természetes eleganciát.

Kóbor János kislánya, Léna már 13 éves. A hétköznapokban nem szeret kitűnni a tömegből, de a biztonságos családi közegben örömmel pózolt a Story magazin fotózásakor.

Kóbor Léna

A 77 éves Kóbor János a 23 évvel fiatalabb feleségével, Zsókával és a kislányával, Lénával (Forrás: Story magazin – címlap)

„Léna soha nem kihívó. Van benne egy természetes elegancia, amit a feleségemtől, Zsókától örökölt, tanult, de inkább visszahúzódó. A szabadidejében azt csinálja, ami a legjobban érdekli: táncol, énekel, zongorázik. Nagyszerű érzés, hogy nem érzem rajta a kamaszos lázadást, dacot. (…) Apaként mindent meg tudok vele beszélni, nem titkolunk egymás előtt semmit. Őszinte, kötetlen, haveri, baráti kapcsolat a miénk. Léna nagyon jól tanul, de nem stréber, inkább vagány csajszi, aki kitűnő tanuló. (…) Csodálom benne, hogy ügyesen használja a digitális világot, a kütyüket, de emellett rengeteget olvas. (…) Gyönyörű, okos, érett gyerek” – mondta el tinilányáról Kóbor János.

Kóbor János

Kóbor János nem félti a lányát, mert talpraesett gyereknek tartja (Fotó: MTI / Kovács Attila)

A rajongás kölcsönös, Léna ugyanis a következőket árulta el: „Hallottam, hogy máshol előfordul, de én nem érzem cikinek a szüleimet, én szeretek velük lenni”.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Olvass még Kóbor Jánosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top