nlc.hu
TV-sztárok

Kóbor János az Omega jövőjéről beszélt

Az Omega jövőjéről beszélt Kóbor János

Kavarognak az érzések az Omega frontemberében, Kóbor Jánosban, miután pár nap leforgása alatt két zenésztársát is elveszítette.

Alighogy meghalt Benkő László, néhány nappal később követte őt az Omega másik oszlopos tagja, Mihály Tamás is. A két zenészt tüdőrák, valamint a körülöttünk tomboló koronavírus-járvány vitte el. A zenekar további sorsa kilátástalannak tűnik, de Kóbor János frontember a Metropol kérdésére röviden nyilatkozott a zenekar lehetséges jövőjéről.

Kóbor János egy tavalyi koncerten (fotó: MTI/Mohai Balázs)

Kóbor János egy tavalyi koncerten (fotó: MTI/Mohai Balázs)

Korábban Lacival beszéltünk arról, hogy esetleg egy nap, ha mi már nem tudunk színpadra állni vagy nem leszünk, akkor legyen egy olyan fiatalabb generáció, aki tovább viszi az Omega legendáját. Volt olyan ötlet is, hogy ha a vírus elhúzódik vagy mind elmegyünk, akkor végleg vége a zenekarnak

– mondta a frontember, hozzátéve, hogy jelenleg fogalma sincs még, mi lesz, és kavarognak benne az érzések a tragikus események után.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top