nlc.hu
Család

15 éves fia szeretőjének nézték az anyát a sürgősségin

15 éves fia szeretőjének nézték az anyát a sürgősségin

Már több mint 30 millióan látták azt a videót, amit egy meglehetősen kölyökképű anyuka töltött az esetről a TikTokra.
Nem hitték el a nőnek, hogy ő a fia anyukája

„Itt ülünk a sürgősségin, és az orvos nem hitte el nekem, hogy én vagyok az anya.” A húszas éveiben járó anyuka, Sage Pash a közelmúltban ezzel a felütéssel tett közzé egy videót a TikTok-csatornáján, amit azóta több mint 30 millióan láttak világszerte. A hatalmas érdeklődés egyáltalán nem meglepő, ahogy végső soron az orvos kétkedése sem az. Ahogy azt Sage a Today.com amerikai hírportálnak is elismerte, rendszeresen magyarázkodniuk kell az első látásra finoman szólva sem egyértelmű családi viszonyaikat illetően.

Sage ugyanis azon túl, hogy igencsak gyerekarcú, ráadásul még nem is vér szerinti édesanyja a 15 éves Nicknek, akivel a videó készítésekor a sürgősségin jártak. Nick ugyanis Sage vőlegényének, Luke Fairclothe-nak az öccse.

Luke és Nick vérszerinti szülei tragikus módon mindketten meghaltak, alig két év különbséggel

– magyarázta Pash a vele készült interjúban, majd hozzátette, szüleik halála után Luke 2022-ben úgy döntött, hivatalosan is örökbe fogadja kiskorú öccsét, hogy megóvja attól, hogy állami gondozásba kerüljön. „Nick addigra már amúgy is rengeteg időt töltött nálunk és velünk, így logikus lépés volt a részünkről, hogy örökbe fogadjuk őt” – tette még hozzá Sage, akinek – Nick mellett – van egy 17 hónapos, vér szerinti gyermeke is, Laith.

Belátom, hogy ha valaki nem ismer minket, annak meglepő lehet ez a felállás: itt ez a fiatal nő, aki egyszerre nevel egy kamaszt és egy totyogót…

„Hol van az igazi anyukád?!”

Sage azt mondja, Nick, aki nemrég kezdte a gimnáziumot, a barátainak és az iskolatársainak is az édesanyjaként mutatja be őt, kötődik hozzá és meglehetősen hevesen védelmezi is, ha arról van szó. „Még most is magam előtt látom az arcát, mikor a sürgősségi osztályon dolgozó orvos pedzegetni kezdte, hogy valóban én vagyok-e Nick anyukája” – meséli a fiatal nő.

A fiatal nő úgy érzi, a nem mindennapi családjuk miatt nincsenek könnyű helyzetben. „Tudtuk, hogy lesznek majd kérdések, és őszintén, én teljesen megértem az orvosunk reakcióját. Rá kellett kérdeznie a dologra, már csak Nick biztonsága érdekében is. És tény: baromi fiatalnak nézek ki. Ezt máshol is mindig megkapom” – mondja Sage, aki örül annak, hogy a videója sok emberhez eljutott.

Egy ideje már működik a TikTok-csatornám, ahova igyekszem minél több pillanatot megörökíteni a családunk életéből. Ezzel a nem is titkolt célom az, hogy felnyissam az emberek szemét arra, hogy a családok éppen olyan sokfélék, mint mi emberek

– zárta a beszélgetést Sage, aki rengeteg támogató üzenetet kap olyan gyerekektől, akiket Nickhez hasonlóan az idősebb testvérük nevel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top