nlc.hu
Család

11 napra nyaralni ment az anya, ez várta otthon

11 napra egyedül hagyta férjét a gyerekekkel, ez várta otthon

Egy anyuka egy TikTokra töltött, rövid videóban osztotta meg ország-világgal, mi várta őt otthon a majd kéthetes nyaralás után.
Ez várta az anyát otthon 11 nap nyaralás után.

„Legalább a gyerekeket életben tartotta” – írta az alig 15 másodperces videója mellé egy amerikai édesanya, aki – a videó tanúsága szerint – a közelmúltban 11 napos vakáción volt férje és a gyerekei nélkül. Kianthelen a felvételen, amit rövid idő alatt több millióan néztek meg a Tiktokon, azt mutatta meg, milyen állapotok fogadták őt, miután hazajött a nyaralásból.

Bár a felvétel rövid, az még így is jól látszik, hogy a lakás látott már szebb napokat: a földön szanaszét hevernek a legkülönbözőbb ruhák és játékok, de az éles szemű felhasználók félig el nem fogyasztott ételeket és mosatlan tányérokat is kiszúrtak a hatalmas káoszban.

@kianthelen

At least he kept the kids alive 🤷🏻‍♀️

♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

„Én azonnal beadnám a válókeresetet”

Érdekes, hogy amíg az anyuka meglehetősen visszafogottan kommentálta az otthoni állapotokat, a felvétel kommentelői meg se próbálták visszafogni magukat. „Ez a férfi egyáltalán nem tisztel téged. Annyival többet érdemelnél” – írta egyikük, amire egy másik hozzászóló azzal reagált, hogy ha az ő férje csinálna ilyet, „azonnal beadná a válókeresetet.”

A kommenteket átpörgetve azt mondhatjuk, a fenti néhány komment nagyjából lefedi a többség véleményét az esetről: a legtöbben tiszteletlenségnek és minimum felháborítónak értékelték a tényt, hogy a férj látszólag meg se próbálta összekapni a lakást, mielőtt a felesége hazaérkezett volna. A legtöbben egyébként ezt a hozzászólást szerették: 

Megmutattam a férjemnek, aki azt mondta, hogy ez teljesen egyértelműen válóok, kivéve, ha a férjed egy betörőt próbált épp legyűrni, közvetlenül mielőtt megjöttél volna.

Pedig a takarítás szexi 

Néhány éve például írtunk erről az apukáról, aki – miközben felesége távol volt – úgy döntött, hogy nem csak hogy alaposan kitakarítja a közös otthont, mire hazaér, de a folyamatot ráadásul még szexi képekkel is dokumentálja. A férfi elképesztő helyzetekben kapta le magát, miközben serényen mosott, főzött, takarított. És a végeredmény? A feleség természetesen odáig volt a végeredménytől. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top