nlc.hu
Család

Órákra a kocsiba zárta gyerekét egy maraton miatt

A futásmániás apa 5 órára a kocsiba zárta a kisgyerekét, hogy részt vehessen egy maratonon

Azzal mentegetőzik, hogy csak egy rövid távot futott le, a kislánya pedig úgyis aludt.
maraton

A dél-kínai Hunan tartományban élő Csao egy dühös posztot tett közzé a közösségi médiában, mondván a volt férjének, Pengnek annyira a rögeszméjévé vált a futás, hogy tönkretette a házasságukat és a családjuk életét. Eleinte még a kínai nő biztatta a férjét, hogy menjen futni az egészsége megőrzése érdekében, ám hamarosan annyira a szenvedélyévé vált számára a futás, hogy minden más másodrangú lett. Végül ez vezetett a válásukhoz. A kínai asszony elmesélte a nyilvánosságnak, hogy mi volt az utolsó csepp a pohárban, ami miatt úgy döntött, elhagyja a férjét.

Csao azt írta a posztjában, hogy a férje egyszer 5 órára magára hagyta a kocsijukba az 5 éves kislányukat azért, hogy lefuthasson egy maratont. A feleség erről mit sem tudott, utólag mesélte el neki a gyerek. A férj ennivalót is hagyott a kocsiban, sőt a mobiltelefonját is odaadta a kislányának szórakoztatásul, majd bezárta a kocsiba, amíg futni ment.

A férfire ezután népharag zúdult, kénytelen volt magyarázkodni a médiában. Bevallotta, hogy tényleg a kocsiban hagyta a kisgyerekét a maraton miatt, de azt állította, hogy csak egy rövid távot futott. „Csak 1,5 km-t futottam, majd visszamentem az autóhoz, és a gyerek még mindig aludt” – védekezett Peng, aki akkor, a történtek után a következőket vágta a kiborult neje fejének: ha nem tetszik neki, ahogy a lányukat neveli, vigye el magával! Az asszonynak több se kellett. Elhagyta Penget és beadta a válókeresetet.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top