nlc.hu
Család

Így lesz biztonságban a gyerek

Micsoda trükk! Így követi gyereke minden mozdulatát egy anya

Kirándulni ment a gyerek, az anyuka pedig különleges módszerrel követte.
Kisfiú kerékpárral

Egy anyuka a TikTokra töltött fel videót, amelyben megmutatta, hogyan tudta nyomon követni a kislányát, amíg az kirándulni ment az ovis csoportjával.

A videó tanulsága szerint a lány haját magasan, a fejtetőn copfba fogta, majd ráhúzta az úgynevezett AirTag eszközt. (Az AirTag az Apple nyomkövető eszköze, lehetőséget kínál arra, hogy az általunk fontos személyekhez, vagy eszközökhöz csatolva, a telefonunk segítségével, azonnal meg tudjuk keresni.)

A nyomkövetőt végül körbetekerte a hajjal, amit aztán egy gumival összefogott kontyba. Ezzel elérte, hogy lánya biztonságban legyen, de közben senki nem vette észre az eszközt. 

A kommentek között egy igazán eredeti ötlet érkezett a tanártól. „Középiskolai tanár vagyok. Ha valaki jelentkezik, hogy mosdóba akar menni, kap egy lapot, azzal mehet el a mosdóba és vissza. Én pedig egy AirTaget akasztottam a vastagabb lapra, így tudom, ha egy gyerek átver, és mosdó helyett egy teljesen más helyre megy.”

Szerinted túlzott óvatosság, vagy nagyon is szuper módszer?

@shayleezus Parent Hack! I was able to track my baby to and from her feild trip today and it gave me so much peace of mind! #momhacks #momtok #fyp ♬ THEY ARE GONNA KNOW - Heliqs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top