nlc.hu
Család

Kekszen osztozó testvérpár a TikTokon

Imádja a net a kisfiút, aki a kekszét a húgának adja

Ma csak egy videót nézel meg? Akkor ez legyen az, mert ennyire kedves és megható fordulatot már régen láttunk.
Testvérek keksz tesztje

Ha neked is péntek délután van, és ebben a szürke, esős időben vágynál valami kis emberi kedvességre, akkor most nagyon jó helyen jársz. A TikTokon bukkant fel egy videó, ahol egy 3-4 év körüli testvérpárt teszteltek a szülők.

A gyerekek nasit kaptak, de amíg a kisfiú tányérjára finom csokis keksz került, a kislány brokkolit kapott a sajátján. Egy ideig mindketten falatoznak belőle, de amikor a kissrác észreveszi, hogy a húgának nem annyira jön be az egészséges verzió, önzetlenül felajánlja neki a saját kekszét. Aztán – csakhogy az ember szíve még inkább összeszoruljon – puszit nyom a homlokára, és még a morzsadarabokat is lesöprögeti a húga arcáról.

A videó több milliós megtekintésnél jár, és már 18 ezren kommenteltek hozzá, pedig alig egy hónapja került fel a platformra. A gyerekek anyukája azt írta, nem lepődött meg a kisfiú viselkedésén, de azért hozzátette, ha fordítva kapták volna a tányérokat, nem biztos, hogy ugyanez lett volna a végkifejlet.

@juliacainx There was never any doubt🤍 But I’m not certain it would have gone down as well if Adeline was the one with the plate of cookies🍪 got this idea from @The Munir Twins #siblings #toddlersoftiktok #siblingssharing #brotherandsister #adytude #momlife #halloweenpyjamas ♬ My Love Mine All Mine - Mitski

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top