nlc.hu
Család

Felfedte babájának nemét

Babaváró partit rendezett a nő, aki egy rongybabától “esett teherbe”

Egy nő, aki korábban egy rongybabához ment feleségül tavasszal jelentette be, hogy férjével második gyermekét várják. Pár héttel ezelőtt pedig egy babaváró partit is rendeztek, ahol felfedték a baba nemét.

Meirivone Rocha Moraes neve talán sokak számára ismerős lehet, hiszen a nő azzal lett ismert, hogy egy élettelen rongybabához ment férjhez. Szerelmükből – szintén egy rongybaba – fiú született, nemrég pedig bejelentette, hogy második gyermeküket várják. Meirivone azt mondta, hogy a baba decemberben fog megszületni. A nő ezúttal pedig egy babaváró partit is rendezett, hogy felfedjék a baba nemét.

Kiderült a második gyermekük neme

Kiderült a második gyermekük neme (Fotó: TikTok)

„Fiút szerettem volna, mert azt hallottam, hogy egy lány nagyon drága és sokkal több munkával jár, de ennek ellenére nagyon várjuk az érkezését és nagyon fogjuk szeretni” – mondja a Daily Mail-nek. 

A 37 éves nő Tik-Tok oldalán közvetítette az eseményeket, ahol jól látható, hogy már nagyon várják a kisbaba érkezését több tíz vendéggel karöltve. 

Miután pár perc várakozás után Meirivone kezében rózsaszín füst jelent meg, szinte mindenki egyből elkezdett örömében ugrálni és sikoltozni. A kommentszekcióban persze többen is kifejezték az aggodalmukat azzal kapcsolatban, hogy a nő nem rendelkezik-e valamiféle mentális betegséggel.

Sokan értetlenül álltak a videó előtt, volt aki arról számolt be, hogy teljesen összezavarodott a felvételt látva, másnak pedig leesett az álla a történektől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top