Család

Fontos üzenet Bodrogi Gyulától és Szilágyi Tibortól: ezért állt újra együtt kamerák elé a két színészóriás

Rivalizáló játékboltosokat alakít a Vodafone karácsonyi reklámfilmjében Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor, akik filmbéli életüket egymás hergelésével töltik. A két mogorva karaktert végül egy karácsonyi jó cselekedet hozza össze: Szilágyi már maga is telefonnal a kezében töpreng, Bodrogi nyomja meg először a hívást és összefogást indító gombot.

Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor, a két Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész immár 60 éve barátok, évek óta nem volt azonban közös munkájuk. A színészlegendák most egy bűbájos karácsonyi történet kedvéért álltak újra közösen a kamerák elé, hogy fontos üzenetet adjanak át a Vodafone ünnepi reklámfilmjében: gyakran nem kell több az együtt töltött, békés ünnepekhez annál, mint hogy valaki felemelje a telefont, és megtegye az első lépést a kibékülés felé.

Fontos üzenet Bodrogi Gyulától és Szilágyi Tibortól: ezért állt újra együtt kamerák elé a két színészóriás
A színészek elmondták: mindkettőjük számára különösen fontos és értékes ünnep a karácsony, így örömmel fogadták el a felkérést a közös szereplésre a megható karácsonyi reklámfilm kedvéért.

A Vodafone Magyarország karácsonyi reklámfilmje arra buzdít, hogy a szeretet ünnepének közeledtével legyünk kezdeményezők és konfliktus esetén tegyük meg az első lépést a kibékülés jegyében, akár egy telefonhívással. Az ünnepi időszakban a szolgáltató jelentősen csökkenti készülékei árát, a kedvezmények összevonásával akár 67 500 forinttal csökkenthető a vásárlás összege.

A Vodafone Magyarország karácsonyi kedvezményeiről bővebb információ itt érhető el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top