nlc.hu
Család

Összeházasodtak a mostohatestvérek

Nem tudtak gátat szabni érzéseiknek a mostohatestvérek, ma már házasok

Bármennyire is próbáltak küzdeni ellene, az érzéseiknek nem tudtak gátat szabni a mostohatestvérek.

2019-ben a 23 éves Matilda Eriksson új mostohatestvért kapott, a 28 éves Samulit. Néhány évvel később összeházasodtak. Annak ellenére, hogy mások „furcsának” minősítik kapcsolatukat, örömmel osztják meg mindennapjaikat a TikTokon.

Nem sokkal azután, hogy 2018-ban találkozott Samulival, Matilda akkori kapcsolata véget ért, és meg volt róla győződve, hogy soha nem találkozik mással. Aztán 2021-ben a finn nő úgy döntött, meghívja mostohatestvérét barátaival egy italra.

„Láttam Samulit családi összejöveteleken, de egyébként sosem töltöttünk sok időt együtt” – magyarázza.

Egyre többet lógtak együtt, és néhány hét múlva Matilda észrevette, hogy mostohatestvére másképp néz rá. „Elvesztem kedves mosolyában, és most először vettem észre gyönyörű kék ​​szemeit – emlékszik vissza. – Mit csinálok? Mi van, ha valaki észreveszi? Ez olyan furcsa!’ – gondoltam elpirulva. Ő a mostohatestvérem!”

Bármennyire is próbáltak küzdeni ellene, az érzéseiknek nem tudtak gátat szabni, persze sokan helytelenítették a kapcsolatot.

Az érzés kölcsönös volt. Mivel teljesen legális mostohatestvért feleségül venni, 2022 júliusában összeházasodtak. Matilda anyja azt mondta: „Mindig is tudtam, hogy összejöttök.” A párosítás a mostohaapa szerint is tökéletes.

Annak ellenére, hogy a TikTokon a felhasználók „betegnek” nevezték kapcsolatukat, és azt mondták, „menjenek terápiára”, ők boldognak érzik magukat, és nagy reményekkel néznek a jövő felé.

(via)

mosthohatestvérek szerelemben

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top