nlc.hu
Család

Lefújta a karácsonyt a mostohaanya

Elege lett a neveletlen gyerekekből, lefújta a karácsonyt a mostohaanya

A mostohaanya szerint kibírhatatlanok a nevelt gyerekei, ezért lefújta a karácsonyt és az ajándékozást.
Dísz a karácsonyfán

A karácsony az év egyik legszebb időszaka, de egy mostohaanya teljesen törölte az idei ünnepet a nevelt gyerekei számára.

A mostohaanya a Redditen hazug bosszúállóknak, tiszteletlen manipulátoroknak nevezte a 12 éves lányt és a 14 éves fiút, akik elmondása szerint az elmúlt években módszeresen kikészítették, és rendszeresen azt hangoztatták mások előtt, hogy milyen rosszul bánik velük.

A nő azt írja, hogy a helyzet annyira súlyos, hogy a férje és ő gyógyszereket szed, hogy elviseljék a megpróbáltatásokat, őt pedig kardiológushoz küldték és poszttraumás stresszben szenved. A nő állítása szerint a gyerekek amúgy sem akartak már velük élni, ezért drasztikus döntést hoztak: lefújták a karácsonyt, visszaküldték az ajándékokat, a gyerekeket pedig a biológiai anyjukhoz.

A mostohaanya arról is ír, hogy biztos mindenki szörnyű anyának fogja tartani, de mindent megpróbáltak, és nem a megszokott kamaszkori problémákról van szó.

Bár a nő szörnynek nevezte saját magát a posztban, többen kiálltak mellette. Volt, aki azt írta, hogy a betegségei azt jelzik, hogy ideje magára is odafigyelnie. Egy másik hozzászóló szerint itt az ideje ünnepelni, hogy végre észhez tért.

(Daily Star)

(Kiemelt kép: Unsplash/Robert Thiemann)

Milyen karácsonyt szeretnél?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top