nlc.hu
Család

Besenczi Árpád leszakadt gyűrűsujja.

Végignézte a kisfia, amint előadás közben szakad le Besenczi Árpád ujja

A kisfiú nagyon bátran viselkedett a baleset során.

Besenczi Árpád a novemberi, színházi előadás során elszenvedett borzalmas balesetéről mesélt – szemlézte a hvg. A színész jobb gyűrűsujja kettészakadt, amikor a gyűrű beleakadt egy csavarba a zalaegerszegi Heves Sándor színházban.

A színész most együtt él a fájdalommal:

Végignézte a kisfia, amint előadás közben szakad le Besenczi Árpád ujja

“Viszket, csíp, időnként belenyilall,

de alakulok. Egyelőre nem tudom kivenni a részem a gyerekek fürdetéséből, a főzésből, és ami nagy hátrány, nem tudok autót vezetni” – mondta.

A színész ujján lévő kötést most egy bőrtok fedi, amit a színház jelmeztervezője készíttetett neki. Besenczi hétéves gyereke is ott volt a színpadon, mert ő is szerepel az Indul a bakterház előadásában.

“A hétéves kisfiunk is játszik a darabban, ő a padlásról végignézte, amint az édesapja kezéből ömlik a vér, és összeesik a fájdalomtól. Nagyon okos kisfiú, hatalmas lélekjelenléte volt,

nem omlott össze, bár látta, hogy nagy a baj.

Engem a férjem hívott, miközben úton voltam a másik három gyerekkel, és nagyon megijedtem, mert azt hittem, a fiammal van baj. […] Mondta, hogy félbeszakadt az előadás, de ne aggódjak, majd elmondta, mi történt, én pedig sokkot kaptam” – idézte Besenczi feleségét, Nagy Kornéliát a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top