nlc.hu
Család

Késes támadás egy hódmezővásárhelyi tanyán

Rémálom a hódmezővásárhelyi tanyán: saját testével védte az anya a gyermekét az ámokfutó késelőtől

A családra saját otthonukban támadt rá egy ismeretlen férfi, aki kis híján mindenkit halálra szurkált.
Rendőrautó piros-kék szirénája

Életveszélyes sérüléseket okozott egy idős férfinek és a lányának egy késes férfi, aki éjjel támadt rá a hódmezővásárhelyi tanyán lakókra – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

A gyanú szerint a férfi december 14-én éjjel 2 órakor rúgta rúgta be a hódmezővásárhelyi tanya kapuját, majd egy késsel többször megszúrta azt ott lakó idős férfit és annak lányát. A férfi ezután az idős férfi zajra felébredő unokájára támadt, de őt sikerült a sérült édesanyjának megvédenie és közben a rendőrséget értesítenie.

A Bors úgy tudja, hogy a nagyapát és lányát a testén és a nyakán is megszúrta a Szegedről érkezett támadó, aki nem ismerte a tanyán élő család három tagját. A súlyosan sérült édesanya utolsó erejével a lánya elé vetette magát, és megvédte a késestől a gyermekét.

A lap információi szerint ezután a támadó kisétált a házból, továbbállt, majd egy másik házba is betört, de nem voltak otthon. A helyiek szerint a másik házban élő férfi életét a szerencse mentette meg, mert útközben összefutott a rendőrökkel, akiktől megtudta, hogy egy ámokfutó késelőt keresnek. Mikor belépett volna a házába, észrevette, hogy ég a villany, így nem ment be, hanem szólt a rendőröknek. Végül ott fogták el a késelőt.

A minősített emberölés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a gyanúsított letartóztatásának elrendelését a szökés-elrejtőzés veszélye, a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye valamint a bűnismétlés veszélye okán indítványozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top