nlc.hu
Család

Rendőr babát élesztett újra

6 hetes kisbabát élesztett újra egy autópályarendőr Bagnál

A kisbaba már nem lélegzett, amikor az autópályarendőrtől segítséget kért a kétségbeesett apa.

Csütörtökön rohant oda kétségbeesetten egy apa a bagi lehajtónál posztoló autópályarendőrhöz. A férfi kezében az alig hathetes kisbabája volt, aki nem lélegzett. Kovács Márk zászlós azonnal mentőt kért a helyszínre és az apuka segítségével, a segélyhívónál ülő mentő irányításai alapján elkezdték az újraélesztést.

mentők dolgoznak

Mentő és mentőhelikopter is érkezett (Fotó: Pest Vármegyei RFK)

Szerencsére, pár perc múlva a baba felsírt, így, mire az M3-ason leszállt a mentőhelikopter, már egy lélegző kisfiút tudtak a mentőorvos kezébe nyomni. A babát végül kórházba szállították.

A Pest Vármegyei Rendőrség közlése szerint Kovács zászlós maga is gyakorló apuka, 7 és 4 éves gyerekei várták otthon. Kovács Márk nem szégyelli, az eset óta többször is megkönnyezte azt a boldogságot, bár akkor az a 9 perc egy örökkévalóságnak tűnt.

Pedig úgy volt, talán nem is tud aznap szolgálatba lépni, mert beteg gyermekeire vigyázott volna, de az egyik nagymama beugrott helyette, így munkába ment.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top