nlc.hu
Család

Egy nő szerint ez hatalmas red flag

Kiakadt a nő, miután megtudta, hogy a pasija az édesanyjával szokott egy ágyban aludni

Egy nő kiakadt, miután megtudta, hogy 26 éves párja néhány napig az édesanyjával egy ágyban aludt. A férfi azt mondja, hogy nagyobb jelentőséget tulajdonít neki, mint ami.

Egy férfi a Redditen osztotta meg gondolatait azzal kapcsolatban, miszerint 26 évesen még akadnak olyan esték, amikor édesanyjával egy ágyon osztozik. Azt állítja, hogy az átlagosnál közelebbi viszonyt ápol családjával, éppen ezért semmi rosszat nem lát abban, hogy néha együtt alszik édesanyjával. Annak ellenére, hogy neki ez teljesen természetes, két évvel fiatalabb barátnője aggasztónak találja a barátja viselkedését, vagyis a megfogalmazása szerint ez számára „red flag”.

A nő azután fejezte ki nemtetszését, miután rájött, hogy azalatt a pár nap alatt, amíg anyósjelöltje a barátjánál tartózkodott, egy ágyban is aludtak.

A férfi hozzátette, miszerint az esetnek nagyobb jelentőséget tulajdonít, mint ami, hiszen pusztán arról volt szó, hogy édesanyja lekéste az utolsó buszt, így kénytelen volt nála éjszakázni. Azt is hangsúlyozta, hogy természetesen nem fogja leküldeni a kanapéra. 

Egy idős nő a fiával

Kiakadt egy nő, miután megtudta, hogy párja még mindig édesanyjával alszik (Fotó: Getty Images)

Barátnője ennek ellenére továbbra is furcsának tartja az esetet, sőt, még azt is megkérdezte párjától, hogy szexelni is akar-e az anyjával. A vélemények még a kommentelők között is megoszlottak, hiszen voltak, akik továbbra is furcsának titulálták a jelenséget, azonban voltak olyanok is, akik a férfi álláspontjával értettek egyet: 

„Az ágy csak egy hely, ahol aludni lehet. Nem mindenki ért ezzel egyet, de ez nem jogosít fel arra, hogy elítéljen téged és megalázó megjegyzéseket tegyen” – írta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top