Papadimitriu Athina fájdalmas vallomást tett a családjáról

S.D.V. | 2024. Január 16.
Anyaként megviselte, amikor bántották a lányát.

Papadimitriu Athina és lánya, a 25 éves Elektra hosszabb interjút adtak a Meglepetés magazinnak, melyben beszéltek a fiatal lány a The Voice színpadán látott fellépéséről, illetve Elektra gyerekkoráról is. Mint kiderült, Athina számára borzalmas volt, amikor a legkisebb lányára gúnyos megjegyzések érkeztek, és nem csak a műsor miatt.

„Gyerekként nagyon rosszul éltem meg, hogy állandóan a gyönyörű nővéreimhez hasonlítottak. Az iskolában sokszor csúfoltak, fizikálisan és verbálisan is bántalmaztak. Amikor például a nővérem, Nóri a tévében szerepelt, másnap biztos megkaptam az osztálytársaimtól azt a gonosz megjegyzést, hogy láttuk a testvéredet a tévében, sokkal szebb, mint te, nem is hasonlítasz rá. Az önbecsülésemet porig alázták, gyakran sírva mentem haza” – árulta el a lapnak Elektra, melyre édesanyja így reagált.

„Próbáltam valamiféle villámhárító lenni, de nagyon nehéz volt. Az emberek bele sem gondolnak, mennyi fájdalmat és lelki sebet okoznak egy gyereknek a gúnyos megjegyzésekkel, vagy csak azzal, hogy valakihez hasonlítják. Az én gyerekkoromban, a 60-as, 70-es években ilyen mértékű verbális agresszió nem létezett. Az is igaz, hogy nemzetközi közegben nőttem fel. Görög édesapám a Magyar Rádió külföldi részlegénél dolgozott, a Benczúr utcában laktunk egy olyan szolgálati házban, ahol csupa külföldi család élt. Angol, argentin, bolgár, török, szír és olasz gyerekekkel játszottam. Nem volt probléma abból, hogy ki milyen, elfogadtuk és szerettük egymást. Ezért is fájt annyira, amikor először szembesültem azzal, hogy Elektrának meg kell küzdenie az előítéletekkel” – fejtette ki Papadimitriu Athina. 

Papadimitriu Athina (Fotó: Zsigmond László)

A fiatal lány azonban nem hagyja, hogy a kudarcok a padlóra küldjék, és pozitívan tekint a jövőbe. „Minden kudarc erősebbé tesz. Sikerült helyre tennem magamban a dolgokat. Nem hagyom, hogy a negatív energiák elkeserítsenek és lehúzzanak, hanem a pozitív élményeket erősítem magamban. Próbálom minden helyzetből a legjobbat kihozni” – jelentette ki Elektra.

Exit mobile version