nlc.hu
Család

Friss információk Papadimitriu Athina kiégett házáról

Újabb fordulat Papadimitriu Athina kiégett házának ügyében

Egy hónappal ezelőtt hatalmas lángokkal égett az otthona.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Papadimitriu Athina advent harmadik vasárnapján furcsa hangokra riadt. Az ok: méteres lángokkal égett a háza. Bár a tűzoltók gyorsan a helyszínre értek, nagy anyagi kár keletkezett és egy időre lakhatatlanná vált az ingatlan. Athina legkisebb lányához, Elektrához költözött a romok eltakarításáig. A legfrissebb hírek szerint ennek vége, a színésznő visszatérhetett az otthonába. 

„Végre újra itthon tudok lakni, kezdenek újra felmelegedni a falak. Igaz, az első napokban még úgy aludtam, mint a macskák, a kályhához odatoltam a rattan fotelt, és volt rajtam két gatya és két pulcsi. Nem volt túl kényelmes, de itt volt velem a kutyám és legalább már úgy éreztem, közel az egész rémálom vége!” – mesélte a Ripostnak a sztár, akit nagyon megviseltek a történtek. Mint mondja, hálás azoknak, akik mellette voltak ebben a nehéz időszakban.

A Farm sajtótájékoztatója

Papadimitriu Athina (Fotó: Zsigmond László)

„Három fázis volt: az első, hogy milyen ügyes vagyok, megakadályoztam a tűz továbbterjedését. A második, hogy atyaég, mi lesz velem, meg fogok rogyni. A harmadik pedig, hogy mekkora szerencsém van. Az égiek velem voltak, nem sérültem meg, élek! Másrészt tényleg mindenki jött volna segíteni, fű, fa, bokor. Árad felém a szeretet, mindenkinek van egy biztató szava!” – tette hozzá a művésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top