nlc.hu
Család

Curtis édesanyjának kórházba szállítása

Curtis 3 órát várt a mentőre, amit az édesanyjának hívott

Dühöngenek Curtisék, órákat vártak a mentőre, majd a kórházi tájékoztatás is hiányos volt.

Komoly idegfájdalomra panaszkodott Curtis édesanyja péntek délután, ráadásul a cukra is magas volt, így a rapper családja mentőt hívott, ám a segítség csak a második hívásra és csak 3 órával később érkezett meg – derül ki Curtis bejegyzéséből.

Széki Attila, Curtis

Széki Attila, Curtis (Fotó: Trenka Attila)

A család egész péntek este a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályát hívogatta, ahol először elmondták, hogy az idős nő infúziót kap, mert kiszáradt, majd később azt mondták, hogy majd egy orvos felhívja Curtiséket, ha mehetnek az édesanyjukért, ám sosem hívták őket.

Végül szombat reggel is érdeklődött a család, amikor közölték velük, hogy hozzátartozójukat már hazaszállították. Curtisék végül egy másik emeleten, egy műanyag székre támaszkodva találták meg a papucsban és köntösben lévő édesanyjukat, akinek szatyrát egy lakás kilincsére akasztották annak a szolgálatnak az emberei, akik hazaszállították az idős nőt.

Curtisék most azt szeretnék, ha kivizsgálnák a botrányos hazaszállítás körülményeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top