nlc.hu
Család

Ezért vigyél pelenkát a nyaralásra

A Tiktokon tanultuk – Ezért vigyél pelenkát a nyaralásra!

Mindig tanul valamit az ember. De minek vigyen pelenkát a nyaralásra az, akinek nincs gyereke? Megmondjuk!
Pelenka bőröndben

A TikTok a használhatatlan trükkök tárháza, de olykor ráakadunk olyan ötletekre is, amelyek igenis működnek. Ilyenek az alábbi összeállításban szereplő trükkök is, amik az utazáskor lehetnek a segítségünkre.

Lássuk!

  • Ha gombokat használunk a fülbevalók rendszerezéséhez, akkor nem fognak “eltűni” a neszeszerben.
  • A szállodái zuhanysapkát SOHA ne dobd ki, mert még hasznodra lesz, de nem a fürdőben!
  • Mindig csomagolj be pelenkát az utazáshoz, ebbe ugyanis elrejtheted az értékeidet, anélkül, hogy a szobába esetlegesen besurranó tolvajok észrevennék…

A videóban további ötleteket találtuk még. Nektek melyik a kedvencetek?

Bár a videóban nincs benne, de néhány hónapja mutattuk meg nektek azt a trükköt, amely segítségével könnyebben védekezhettek a zsebtolvajok ellen! 

Mondjuk a kedvenceink még mindig azok az olasz asszonyok, akik hangos kiáltással hívják fel a turisták figyelmét a zsebtolvajokra. 

@jeffandlaurenshow Travel Hacks We Swear By! ✈️ These are our favorite packing tricks, hotel hacks, and traveling tips we've come across this past year! Plus a few silly ones 😜 Which one was your favorite? 🧳 #travellife #hacks #hotel #tipsandtricks #packingtips #packinghacks #hack #lifehacks ♬ original sound - jeffandlaurenshow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top