nlc.hu
Család

Nem telt felhőtlenül Majkáék családi nyaralása

Nem telt felhőtlenül Majkáék családi nyaralása

Majoros Hajnalka mesélt a Maldív-szigeteki nyaralásuk árnyoldaláról is.

Majoros Hajnalka Maldív-szigeteki nyaralásukról tett közzé fotót közösségi oldalán, a bejegyzésében  pedig elmesélte, hogy az álomnyaralás mégsem telt annyira álomszerűen, mint ahogy ő azt elképzelte. Majka feleségének vakációját egy vírus árnyékolta be, aminek a következtében 7 teljes napon keresztül az ágy és a mellékhelyiség volt a legnagyobb távolság, amit megtett.

“Elképzeled, megtervezed, megéled. Ez az álomnyaralás hármas aranyszabálya. Persze, folyamatosan finomhangolsz, mert a precíz tervekből kihagytad az első 6 napot, amikor drasztikus testsúly-csökkentést élsz át, de nem valamiféle varázslatos és trendi fogyókúrának köszönhetően, csak úgy magadévá teszel akaratlanul is valamiféle vírusocskát, ami hatékonyabban cseppfolyósítja a zsírodat, mint egy éhségsztrájk. Persze, mindezt nem a fehér homokos tengerparton, hanem a szálláson a sötétített szobában, ahol már a wc-re csukott szemmel is kitalálsz, annyiszor megjártad a két helység közötti cirka 12 métert. Legalább a hetedik napon bámultam az egész alakos tükröt és néztem, hogy miért méreget ez a számomra ismeretlennek tűnő vékony csajszi. A szépségért meg kell szenvedni, tartja a mondás, pontosan értem, hogy mire gondolt itt a költő. A nyaralás második fele olyan volt, mint ahogy elképzeltem még a dögrovásom előtt, így végre zabálhattam, ihattam, napozhattam és megélhettem a pillanatokat ezen a csoda helyen” – írta Majoros Hajnalka, aki nemrég házasságáról is őszintén beszélt.

Majkáék álomnyaralása

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

„Egymás után olyan intenzív hétköznapjaink vannak, hogy néha már azt sem tudom, hol áll a fejem. Az egyik gyereket ide kell vinni, a másikat oda, ráadásul ezt még össze is kell egyeztetni. Nekem ez a melóm. Sokáig kérdezgettem magamtól, hogy ez munka-e. És igen! Ez kőkemény munka, amit mi, anyák és nők végigcsinálunk. Isten ments, hogy segítsen valamit (Majka – a szerk.)! Ő eljátszotta, hogy nem ért hozzá, és ez így is maradt. Egyszer olyan beteg voltam, hogy nem tudtam kikelni az ágyból, így nem volt más választása. Olyan tökéletesen végigvitte azt a három napot, hogy azt éreztem, elveszi a munkámat. De a negyedik nap minden borult, és csatatérré vált a lakás” – mondta Majka felesége, Hajni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top