nlc.hu
Sztárok

Majoros Hajnalka vallomása

Majoros Hajnalka: „Nálunk Peti a kenyérkereső, az erős férfi”

13 éve alkotnak egy párt Majkával.

Az Adom a napom tegnapi adásában a kétgyermekes édesanya feleségszerepről, anyaságról, és a dolgos hétköznapjairól is mesélt Geszti Péternek. Majoros Hajnalka a műsorban megosztotta a gondolatait például arról, hogy sokáig nem tudta hová tenni, hogy a főállású anyaszerep munka-e vagy sem.

„Egymás után olyan intenzív hétköznapjaink vannak, hogy néha már azt sem tudom, hol áll a fejem. Az egyik gyereket ide kell vinni, a másikat oda, ráadásul ezt még össze is kell egyeztetni. Nekem ez a melóm. Sokáig kérdezgettem magamtól, hogy ez munka-e. És igen! Ez kőkemény munka, amit mi, anyák és nők végigcsinálunk. Isten ments, hogy segítsen valamit (Majka – a szerk.)! Ő eljátszotta, hogy nem ért hozzá, és ez így is maradt. Egyszer olyan beteg voltam, hogy nem tudtam kikelni az ágyból, így nem volt más választása. Olyan tökéletesen végigvitte azt a három napot, hogy azt éreztem, elveszi a munkámat. De a negyedik nap minden borult, és csatatérré vált a lakás” – mesélte a híresség, aki örül annak, hogy nem csak a botrányaikkal kerülnek címlapokra.

Majoros Hajnalka

Majoros Hajnalka (Fotó: Schumy Csaba)

„Szoktuk is hangoztatni, hogy a hagyományos értékrendet követjük. Nálunk Peti a kenyérkereső, az erős férfi, én pedig a melegséget és a hátteret biztosítom otthon. Ahogy mondani szokás, egy erős férfi mögött mindig erős nő áll, én ís így tartom” – szemlézte a story.hu.

És ki látható ma?

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Wossala Rozina, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top