nlc.hu
Sztárok

Adom a napom

Geszti Péter Majoros Hajnalkáról: „Hazánk legértékesebb celebjét választotta társául”

Az Adom a napom mai sztárja nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor ezt az életet választotta.

Az ország Dundikája, Majoros Hajnalka a napokban ünnepelte 40. születésnapját. A modell Majka feleségeként is folyamatosan a rivaldafényben él, ám mégis odafigyel arra, hogy a botrányok elkerüljék a családja hétköznapjait. Geszti Péter kíváncsi volt, hogyan lehet menedzselni, hogy az ország egyik legismertebb rappere a férje, illetve mit tesz annak érdekében, hogy ő is megtalálja a saját céljait.

Majoros Hajnalka

Majoros Hajnalka (Fotó: Schumy Csaba)

„Mai vendégem egy igazi celeb, sőt celebnej. Playmate-ként indult, modellként folytatta, és a popzenével is flörtölt. Most lehetne sikeres énekesnő saját jogán, villoghatna kereskedelmi csatornák műsorainak zsűrijében, ha… nem Magyarország legjobb rosszfiúját, a Forbes szerint hazánk legértékesebb celebjét választotta volna társául. De ő ezt tette, így ma Majka feleségeként, háziasszonyként és két fiúgyermek anyukájaként menedzseli a Majoros család életét. Vajon igaz-e az ő esetében is, hogy minden sikeres férfi mögött egy asszony forgatja a szemét? Milyen a napi haditerve ahhoz, hogy a hátország békében és harmóniában várja haza a rapelő tábornokot? Vagy a valóság inkább az, hogy ő maga a tábornok? Hogy ez kiderüljön, arra kértem, hogy adja nekem a napját. Ő megtette és elfogadta a meghívásomat a stúdióba is” – mondta az nlc-nek Geszti.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Majoros Hajnalka, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top