nlc.hu
Család

Magára hagyott 9 éves francia kisfiú

Két évig élt teljesen egyedül egy kisfiú, nem tűnt fel senkinek

A 9 éves fiút anyja egy fűtetlen lakásban hagyta, ételét is lopnia kellett, de végig iskolába járt, sőt nem is tanult rosszul.

Két évig élt egyedül egy franciaországi, nersac-i, fűtetlen tanácsi lakásban az a kilencéves, magára hagyott kisfiú, akit édesanyja elhagyott, hogy inkább barátjával éljen – írja a Daily Mail.

Két évig élt teljesen egyedül egy kisfiú, nem tűnt fel senkinek

A 39 éves “Év anyja” most hat hónap börtönt kapott

kiskorú elhagyása és veszélyeztetése miatt. A fiú apja ellen, mivel máshol élt, nem emeltek vádat. A fiú 2020-tól 2022-ig egyedül, meleg víz, fűtés és villany nélkül lakott. Hideg vízben fürdött és hálózsákokba meg takarókba burkolózott, hogy melegen maradjon. Kénytelen volt élelmet lopni szomszédaitól,

paradicsomot például egy közeli erkélyről szerzett.

Végül a szomszédok szóltak a rendőrségnek, akik gondozásba vették a fiút. A szomszédok a rendőrök előtt amúgy a fiú anyjának is szóltak, aki azt mondta, hogy gondoskodik fiáról, és ne szóljanak bele a dolgába. A kissrác magányos és elhanyagolt élete leginkább azért maradt észrevétlen, mert iskolába járt, tiszta volt és jó jegyeket szerzett. A város polgármestere szerint a fiú megpróbáltatásai ellenére is jól tanult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top