nlc.hu
Család

Kertgondozó milliós tippmix-nyereménye

1560 forintból nyert 10 milliót a tippmixen Ernő, az abdai kertgondozó – elárulta, mire költi a pénzt

Öt éve tippmixel, most végre nagyot kaszált.
lottózó

Az abdai Sörös Ernő január 12-én a barátját és üzlettársát kérte meg, hogy adja fel a tippmixszelvényét a helyi trafikban. Az 1560 forintos fogadással még aznap 10,3 milliót nyert, a tizenháromból tizenkét tippje bejött – írja a Telex. A 49 éves kertgondozó közismert arc Abdán és a környéken. Saját bevallása szerint a faluban mindenki tudja, hogy a napokban nagyot nyert. 

Öt éve tippmixelek” – mesélte a portálnak Ernő, aki mindig ugyanott, az abdai, Bécsi úti dohányboltban fogad. Mindennap játszik, mindig nagyra megy, sokmilliós nyereményre. Ehhez legalább tíz meccset tesz meg. Mindegyik rizikós mérkőzés, amelyek ha bejönnek, azokkal bankot lehet robbantani.

A helyi tippkirály szerint volt már előjele annak, hogy bejöhet neki egy nagyobb nyeremény. Tavaly kétszer nyert 27 ezer forintot. Folyamatosan bújja a meccseket, eredményeket, leginkább focira, kézilabdára és kosárlabdára fogad.

Hogy miként ünnepelt? „Ittam rá egy sört” – árulta el Ernő, akinek nem szállt el az agya a nyereménytől, dolgozik tovább. Sőt a nyereményét a vállalkozásba fektetik üzlettársával: úgy tervezik, gépeket vásárolnak, amivel könnyebb lesz például kiszedni a tujákat.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Czeglédi Zsolt 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top