nlc.hu
Szabadidő

Hiba a nyereményjátékban

Megtarthatta a nyereményét, pedig vesztes szelvénnyel játszott

Fogadott a Tippmixen, nem talált, mégis pénzhez jutott.

Meglepődött egy szegedi férfi, amikor a múlt pénteken egy focimeccsre fogadott a Tippmixen, ám nem találta el a végeredményt, mégis nyert. Az RTL híradójának riportja szerint a hibás tipp ellenére a Szerencsejáték Zrt. rendszerében nyertesként szerepelt a szelvény, így gond nélkül kifizették a férfi 20 ezer forintos nyereményét.

labdarúgás a stadionban

Nem találta el a végeredményt, mégis nyert (Fotó: Pexels.com)

Mivel a játékos tudta, hogy rossz volt a tippje, ezért két másik lottózót is felkeresett, de mindenhol ugyanazt mondták neki, nyertesként szerepel a rendszerben.

Végül a férfi felvette a kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt-vel és közölte, a hibás tipp miatt visszafizeti a nyereményét, ám a cég jelezte, hogy megtarthatja a pénzt. Megírták neki, hogy tévesen fizettek „az adatszolgáltató téves eredményközlése miatt”, és ha valaki emiatt nyert, annak a nyereményét visszavonták. De ez „csak az online fogadásokra vonatkozhat”. Azokra tehát nem, akik szelvényt töltöttek ki, és nem regisztráltan, az interneten játszottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top