nlc.hu
Család

Sean Penn 32 éves lánya, Dylan

Ő Sean Penn 32 éves modell-színésznő lánya

Modellként és színésznőként is bizonyított Sean Penn lánya, akit korábban letartóztattak és az egyetemről is kirúgtak.

A napokban együtt vacsorázott a The Ivy étteremben Los Angelesben Sean Penn és lánya, a 32 éves Dylan.

Dylan Frances Penn 1991-ben született. Apja Sean Penn, anyja pedig Robin Wright. Szüleihez hasonlóan ő is színészkedni kezdett, de a divatbemutatók kifutóit is meghódította. Olyan márkák kampányában szerepelt, mint például a Gap, és olyan lapokban pózolt, mint a GQ.

Sean Penn és a lánya Dylan 2024 januárjában.

Sean Penn és a lánya Dylan 2024 januárjában (Fotó: Profimedia)

De nem volt egyenes az idáig vezető út. Miután kirúgták az egyetemről, dolgozott pizzafutárként, pincérnőként és marketingasszisztensként is New Yorkban. 

2013-tól kapott modellmunkákat, 2014-ben pedig már az első filmes szerepét is bezsebelte. A nagy átütő siker még várat magára, de legutolsó filmje, a Who Invited Charlie? viszonylag jó fogadtatást kapott. Dolgozott együtt az apjával is, amiről úgy nyilatkozott, hogy előtte is jó volt köztük a kapcsolat, de a közös forgatás után csak erősebb lett.

Randizott Steven R. McQueennel és Robert Pattinsonnal is. 2018-ban ittas vezetés miatt letartóztatták, végül rehabra került, és szülei mindenben támogatták. Ellenben Penn keményen nekiment Dylan akkori párjának, amiről fotók is készültek.

Sean Penn és a lánya Dylan 2024 januárjában.

Sean Penn és a lánya Dylan 2024 januárjában (Fotó: Profimedia)

Dylan ma már teljesen józan életét él. Egyébként testvérét, Hoopert is többször kellett már kihoznia a börtönből az apjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top