nlc.hu
TV-sztárok

Tom Selleck napjainkban

Így néz ki ma Magnum – a 78 éves Tom Selleck szinte felismerhetetlen

A bajuszától a mai napig meg nem váló színészt 2024-ben is imádják a rajongók.

1980-ban indult a Magnum című sorozat, melynek főszereplője, Thomas Magnum nyomozó a mai napig a filmtörténet egyik legendás alakja. A nézők idehaza is imádták a bajuszos igazsághajhászt. Tom Selleckről tavaly januárban cikkeztek hosszabban a lapok, amikor olyan pletykák röppentek fel, miszerint súlyos látásproblémái vannak. A sztár egyébként 2023-ban ünnepelte 35. házassági évfordulóját Jillie Mack színésznővel, akivel egy közös lányuk született, Hannah, aki idén 35 éves lesz.

Tom Selleck

Tom Selleck (Fotó: Northfoto)

A színészt a napokban New Yorkban kapták lencsevégre, amikor a Blue Bloods című sorozat forgatására készült. Tom világos farmerben, ingben, fekete kabátban és egy kötött sálban indult útnak. Lapozd végig galériánkat, melynek végén megtalálod a friss fotókat is!

Tom Selleck
Megnézem
Összes kép (9)

Thomas William Selleck – mert hogy ez a színész teljes neve – sem egyből a csúcson kezdte. Sok hollywoodi sztárhoz hasonlóan megjárta a szamárlétrát, és legelső színészi szerepe például egy reklámfilmben volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top