Szabadidő

Így öregedett meg Magnum – meglepődsz, ha meglátod, hogy néz ki most!

A gazdag és sármos nyomozót alakító Tom Selleck sokat változott az elmúlt évtizedekben, de egyvalami örök maradt: a jellegzetes bajsza.

Elképesztően hangzik, de lassan negyven éve, hogy útjára indult a Magnum című sorozat. A Tom Selleck által alakított karakter iránt odavoltak a nők. Nehéz eldönteni, hogy a rengeteg szőrtől burjánzó mellkasa, a furábbnál furább mintás ingei vagy a Ferrarija miatt…

Magnum és a piros Ferrari (Fotó: Silver Screen Collection/Archive Photos/Getty Images)

Magnum mindenesetre meghatározó szereplője volt a 80-as éveknek. A sorozat 1988-ig futott, és világszerte sikert aratott. Tom Selleck azután sem tűnt el a képernyőről, többször szerepelt például a Jóbarátokban Monica pasijaként. A színész sokat változott az ikonikus sorozatok óta. Január végén lesz 75 éves. Tény, hogy egy kicsit meghízott, és ráncos is lett, de a sármjából mit sem vesztett. Úgy tűnik, a bajuszától sem hajlandó megválni.

Tom Selleck január végén 75 éves lesz (Fotó: Alexander Tamargo/Getty Images)

Tom Selleck 2010 óta a Zsaruvér (Blue Blood) című amerikai krimisorozat főszereplője, amely egy rendőrtisztekből álló családról szól. Selleck a családfőt alakítja, aki egyben New York City rendőrkapitánya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top