nlc.hu
Sztárok

A Három férfi és egy bébi szereplői akkor és most

Így néznek ki most a Három férfi és egy bébi szereplői

Ki ne emlékezne az ikonikus filmre, amiben három agglegény próbál egy babáról gondoskodni? Nézd meg, mi történt azóta a szereplőkkel!
Három férfi és egy bébi

Vegyél három férfit és egy babát, és biztos lehetsz a kasszasikerben! Valószínűleg valami ilyesmi járhatott Leonard Nimoy (igen, az a Leonard Nimoy) fejében is, amikor arra vállalkozott, hogy vászonra viszi a Három férfi és egy bébi című vígjátékot. A film amerikai feldolgozása (korábban a franciáknál debütált Trois hommes et un couffin címen) 1987-ben jött ki és nagyot szólt a mozipénztáraknál, gyakorlatilag a Végzetes vonzerőt is lemosta a színről, olyan sokat váltottak rá jegyet.

Persze a szereplők is tettek azért, hogy az év – sőt, kis túlzással az évtized – legjobb vígjátéka elnyerhesse méltó jutalmát. Tom Selleck, Ted Danson és Steve Guttenberg – akit a Rendőrakadémia óta imádtak a rajongók – három különböző férfitípus sztereotípiáját testesítették meg. Ez adta a film esszenciáját, na és az a fricska, hogyan tudnak boldogulni egy alig néhány hónapos kisbabával.

Az elmúlt 36 évben a szereplők sokat változtak, különösen a kis Mary, akit egy ikerpár alakított. Lapozd végig galériánkat!

Három férfi és egy bébi jelenet
Megnézem
Összes kép (6)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top