nlc.hu
Sztárok

Ő Tom Selleck felesége

Tom Selleck 34 éve él boldog házasságban, ő a felesége, Jillie Mack

Nemrég újra láthattuk egy pillanatra Tom Sellecket, akit a Jóbarátok karakteres epizódszereplőjeként valódi házasságellenes figura volt. Bezzeg a való életben nincs nála boldogabb férj!

Múlt héten mutatták be a Jóbarátok: Újra együtt című produkciót, amelyben a sorozat legtöbb mellékszereplője is felbukkant, így Tom Selleck is. 

Tom Selleck a Jóbarátok: Újra együtt forgatásán

Tom Selleck a Jóbarátok: Újra együtt forgatásán (Fotó: HBO)

Ő alakította Dr. Richard Burke-öt, Monica nagy szerelmét, akivel éppen azért ért véget a kapcsolatuk, mert az orvos házasságellenes volt.

Lisa Kudrow ,Tom Selleck és Courteney Cox a Jóbarátok forgatásán annak idején

Lisa Kudrow, Tom Selleck és Courteney Cox a Jóbarátok forgatásán annak idején
(Fotó: Profimedia)

A való életben azonban Tom Selleck azon ritka hollywoodi sztárok közé tartozik, akik évtizedek óta boldog házasságban élnek. Egészen pontosan 34 évvel ezelőtt fogadtak örök hűséget egymásnak Jillie Mackkel, akit Selleck a válása után nem sokkal ismert meg. Jillie akkoriban londoni színésznőként éppen a Macskák című musicalben szerepelt, és őt is meglepte, hogy a ’80-as évek egyik legkapósabb agglegénye érdeklődik iránta. Öt évvel az első randevújuk után, 1987-ben egy szűk körű esküvőt tartottak a Tahoe-tónál. 

Tom Selleck és felesége, Jillie Mack, nem sokkal az esküvőjük után, 1989-ben New Yorkban (Fotó: Sonia Moskowitz/IMAGES/Getty Images)

Tom Selleck és felesége, Jillie Mack, nem sokkal az esküvőjük után, 1989-ben New Yorkban (Fotó: Sonia Moskowitz/IMAGES/Getty Images)

Ha most előrerohanunk az időben, akkor tömören úgy összegezhetjük: Selleck jó döntést hozott annak idején, amikor a magánéletét a karrierje elé helyezte. Az akkor 43 éves színész már sikeres volt, de a Magnum forgatása rengeteg időt vett igénybe, ezért úgy döntött, befejezi és csak olyan munkákat vállalt innentől, amelyek nem szakították el hosszabb időre a családjától. A színész karrierjéről most nem írok hosszabban, azt már megtettük korábban

A házaspárnak egy lánya született, Hannah Margaret, aki profi díjugratóként versenyzett, majd később eltanulta az apjától a lótenyésztést, és a család kaliforniai birtokán már ő viszi tovább ezt a vállalkozást. Bár Selleck vállal kisebb-nagyobb szerepeket, feleségével együtt évekkel korábban avokádótermesztésbe kezdtek, és jövedelmező döntésnek bizonyult. 

Megnézem
Összes kép (4)

Régen hallottál róluk? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top