nlc.hu
Sztárok

Tom Selleck betegsége

Tom Selleck egészsége miatt aggódnak rajongói, vészesen romlik a látása

Erős gyógyszereket szed Tom Selleck, melyek mellélhatása a látásromlás.

A rajongók aggódni kezdtek az idősödő, 77 éves hollywoodi színész jólléte miatt, miután egy sor pletyka kering arról, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved – írja a Blikk a Daily Star cikke nyomán.

A Magnum egykori, 77 éves színészének egészsége a pletykák szerint megromlott, állítólag súlyos látásproblémái vannak. Egy névtelen forrás észrevette, amikor a színész egy Los Angeles-i szemészeti szakemberhez látogatott, ami megerősítette egy bulvárlap elméletét a látásproblémáival kapcsolatban.

A kiadvány azt állította, hogy sztár gyógyszert szed a reumás ízületi gyulladására, amely valószínűleg hozzájárul a látása romlásához. Egy orvos szakértő szerint a színész felpuffadt arca is annak a jele, hogy szteroidokat szedhet. A gyógyszer hatása egyébként a szürke vagy a zöld hályog, ami végső esetben akár vaksághoz is vezethet.

A színész egyébként mai napig, egészen pontosan 35 éve boldog házasságban él, és legutóbbi, a Jóbarátok: Újra együtt című produkcióban való nyilvános fellépésekor még nem látszottak rajta a betegsége tünetei.

Tom Selleck 2017-ben

Tom Selleck 2017-ben (Fotó: Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top