nlc.hu
Család

Betörőktől retteg Harry herceg

Betörők fosztogatják a Harry és Meghan házával szomszédos villákat

A helyi seriff figyelmeztette a herceget és annak családját, hogy az ő házuk lehet a következő célpont.

Harry herceg és Meghan Markle egy 15 millió dollárt érő villában élnek a Kalifornia állam található Montecitóban. Szomszédjaik között több híresség is van, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres és Katy Perry. Most azonban úgy tűnik, hogy a szigorú biztonsági intézkedések ellenére is, bűnbanda fosztogatja a luxusvillákat.

A környéken ugyanis egy tolvajbanda tevékenykedik, a legutóbbi betörésük mindössze néhány perces sétára volt a herceg otthonától. 

Meghan Markle és Harry herceg

Fotó: Profimedia

A Daily Mail szerint a Santa Barbara megyei seriff, Rachel Zick közleménye a következőket írta: „A betörésekben a bűnözők olyan otthonokat vesznek célba, amelyek nyilvános területekkel, például golfpályákkal, patakokkal, folyókkal vagy az óceán parttal határosak. A gyanúsítottak általában este 6 és 10 között csapnak le, és a villákban található széfeket ürítik ki.” A lap szerint a rendőrség figyelmeztette Sussex hercegét és hercegnőjét, hogy célpontok lehetnek a következő betörésekben.

Harry és Meghan birtokán korábban elfogtak egy férfit, aki a kertjükben sétálgatott. A Bunte és a Daily Mail információi szerint Sussexéket jól képzett biztonsági őrök veszik körbe: Christopher Sanchez, aki korábban Barack Obamát, és Christopher Keenan, aki Hillary Clintont védte.

Hol is él Harry családja?

„A mediterrán stílusú otthon a festői hegyek alatt található, és végtelen kilátást nyújt az óceánra. Montecito dombos természete ellenére a ház hatalmas, sík területtel rendelkezik, ahol a birtok lakói biztonságban, a fürkésző tekintetektől távol élvezhetik az életüket. A birtokot parkosított kert veszi körül, ami olyan érzést kelthet Harry hercegben, mintha saját palotája lenne. Igaz, itt pálmafák és színes virágok vannak a kanyargó ösvényeken. Ám a sussexi pár birtokán még szülőültetvény is van” – írta a Forbes 2022 decemberében.

Meghan Markle

Meghan Markle a villájuk egyik szobájában (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top