nlc.hu
Család

Megbolondult és barátnőjére támadt egy nő

Betört a szomszédasszonyához és rátámadt egy tévedés miatt

Ha úgy érzed, hogy az egész világ hülye, akkor nem kizárt, hogy éppen te vagy az...

Nathalie Shelley tévesen úgy gondolta, hogy volt barátnője, Celine Woodfield és annak élettársa bűnös szexuális zaklatás miatt, aminek két gyerek lett az áldozata. A rémhírek hallatán Shelley őrjöngni kezdett, betört a szomszédjához és fojtogatni kezdte Celine-t. Belemarkolt a hajába és fel-le ráncigálta a fejét, míg le nem szedték áldozatáról – írja a Mirror.

Betört a szomszédasszonyához és rátámadt, valami elképesztő dolog miatt

Shelley a bíróságon azt vallotta, hogy bár először felhívta a rendőrséget a vádak miatt, azok csupán visszahívást ígértek neki. Ezután határozta el, hogy

saját maga fog „igazságot szolgáltatni”.

Celine végül nem sérült meg komolyabban, az eset annyira megviselte, hogy végül a támadás színteréül szolgáló, négy hálószobás otthonát is eladta. A legszebb a dologban pedig az, hogy sem Celine-t, sem a volt élettársát nem vádolták soha gyerekbántalmazással, sőt még csak nyomozás sem folyt ellenük soha.

Celine elpanaszolta, hogy

az élete teljesen megváltozott az incidens óta,

amire lelki egészsége is ráment.

„Úgy szorongtam, mint addig soha. Attól rettegtem, hogy Natalie ismét támadni fog.”

„Iszonyatos érzés, amikor valaki erőszakkal belép az otthonodba, a biztonságos, személyes teredbe, hogy aztán megtámadjon és fojtogasson. Az eset után már nem éreztem biztonságban magam otthon, főképp, mert Natalie csak néhány háznyira lakott tőlem.”

Az ügyész szerint szerint Shelley arcára kiült az őrület,

mielőtt a „molesztáló” szót ordibálva áldozatára támadt volna. „Woodfield asszony úgy gondolta, ha beszél a vádlottal, azzal megnyugtatja, ám a vádlott belökte a konyhába és két kézzel megragadta a nyakát, miközben megállás nélkül szidalmazta áldozatát” – idézte fel az ügyész. Celine-t végül egy barátja mentette ki az őrjöngő karmai közül. Shelley

a bíróságon már nagyon szégyellte, amit tett.

A felsőfokú végzettségű nő még soha nem volt büntetve, ám ott és akkor elvesztette kapcsolatát a valósággal. A bíró végül egy év börtönre ítélte, másfél évre felfüggesztve, miközben Shelley elsírta magát. További büntetésként 200 óra közmunka és 15 nap terápiás rehab vár a nőre, akit 10 évre eltiltottak attól is, hogy kapcsolatba lépjen Celine-nel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top