nlc.hu
Család

Helyén maradhat a gúnyolódó óvónő

Mégsem rúgták ki a mauglizó óbudai óvónőt

Bár két óvónőt elküldtek, miután kiderült, hogy Mauglinak gúnyoltak egy rájuk bízott 5 éves autista kisfiút, a legdurvábban beszélő nő az állásában maradhatott.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, három óvónővel szemben indult feljárás, miután egy titkos hangfelvétel lebuktatta őket: gúnyoltak és Mauglinak neveztek egy 5 éves, ép értelmű, ám beszélni nem tudó, autista kisfiút.

Játék az óvodában

Az óvónőre újra gyerekeket bíztak. Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Két nevelőt el is küldtek az óbudai óvodából, ám az RTL híradója most arról számol be, hogy harmadik társuk, épp az, aki a legdurvábban beszélt a gondjaira bízott gyermekkel, az állásában maradhatott, csupán egy figyelmeztetést kapott.

A kisfiú édesanyja most szeretné megtudni, hogy az óvónő miért foglalkozhat továbbra is gyerekekkel az intézményben, de az illetékes tankerülettől sem kapott rá választ. Az RTL megkeresésére is csak annyit közöltek, hogy mindhárom óvónővel szemben arányosan intézkedtek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top