Beadta a válókeresetet, mert a férje nem zuhanyozik elég gyakran és szájszaga is van

nlc | 2024. Február 04.
Még a férfi munkatársai is vállalták, hogy tanúskodnak a bíróság előtt.

Egy török nő úgy döntött, elválik férjétől, aki szerinte nem tisztálkodott eleget. A bírósági dokumentumokból kiderült, hogy a férfi legfeljebb 7-10 naponta egyszer zuhanyozott, legalább öt egymást követő napon ugyanazt a ruhát viselte, és hetente csak egyszer vagy kétszer mosott fogat, ami miatt borzalmas szájszaga volt.

A férfi munkatársai, akik vállalták, hogy tanúskodnak az ügyben, alátámasztották a feleség állításait, pontosabban azt állították, hogy kollegájuknak olyan testszaga volt, ami miatt nagyon nehéz volt mellette dolgozni.

Fotó: Getty Images

„A házastársaknak tartaniuk kell magukat az együttélés szabályaihoz. Ha a közös élet ellehetetlenül az egyik fél viselkedése miatt, a másik félnek joga van válókeresetet benyújtani. Fontos, hogy kapcsolatainkat megfelelően ápoljuk, ennek megfelelően kell viselkedünk, például a tisztálkodásra is oda kell figyelnünk”  – nyilatkozta az asszony ügyvédje egy török lapnak. 

És milyen döntés született? A bíróság kimondta a válást, és egyben kötelezte a férfit, hogy fizessen 500 000 török lírát (kb. 5 776 000 forint) kártérítésként az immár volt házastársának, amiért elviselte őt.

Nem ez az első eset, hogy valaki a rossz személyi higiéniára hivatkozva akar véget vetni a házasságának, mi is írtunk egy tajvani férfiról, aki azért vált el a feleségétől, mert az évente csak egyszer fürdött, illetve volt egy indiai férj is, aki szintén válni akart, mert párja nem volt hajlandó naponta fürdeni.

(via Oddity Central)

Exit mobile version