nlc.hu
Család

Cápák között: Orbók Ilona így neveli a gyerekeit

Cápák között: Orbók Ilona gyerekei még kicsik, de már konkrét karriertervet készített nekik

A Cápák között befektetője tudatos szülőnek tartja magát.

Orbók Ilona a legnagyobb hazai tulajdonú könyvvizsgáló és tanácsadó cég egyik tulajdonosa és vezetője, emellett a hazai luxusipar meghatározó gazdasági szereplője. Jelenleg a Cápák között egyik befektetőjeként láthatjuk a képernyőn, ám ott nem a magánéletéről van szó. Az rtl.hu-nak egy hosszabb interjúban mesélt például arról, hogyan neveli a gyerekeit.

„Mindig készültem a családanyaszerepre. Nagyon fontos szempont volt, hogy olyan karriert építsek, ami ezt megengedi. Volt olyan állásajánlatom, ahol pénzt, paripát, sőt még többet is kínáltak, viszont tudtam, ha elfogadom, akkor olyan munkakört vállalok el, ami nagyon megnehezíti a családalapítást, éppen ezért elutasítottam. A gyerekeim még csak 2 és 5 évesek, de már konkrét karriertervet készítettem nekik” – mesélte a vállalkozó, ám ez még nem minden.

Orbók Ilona

Orbók Ilona (Fotó: RTL)

„Kinéztem az egyetemet, ahová szeretném, hogy bekerüljenek, és az ottani követelményekből visszavezetve választottam ki a bölcsődéjüket és az óvodájukat is. Ez persze csak egy irány, ha ettől eltérő utat választanak, természetesen támogatni fogom. Amiből semmiképp sem szeretnék engedni, hogy 4-5 idegen nyelven tudjanak beszélni. A tapasztalataim alapján a magánéletben és az üzletben is a legfontosabb a networking, a kapcsolatépítés. Ha bármilyen nehéz helyzetbe kerülsz, akkor tudd annak a 2-3 embernek a telefonszámát, akik képesek kihúzni a bajból” – folytatta Orbók Ilona, akinek a férje egyébként korábban a főnöke volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top