nlc.hu
Család

Hirtelen halál koronavírus fertőzést követően

Rettenetes: senki nem tudja, mitől halt meg pillanatok alatt a fiatal nő

A stewardessként dolgozó, teljesen egészséges brit nő minden előjel nélkül lett rosszul.

A brit Stacy Dannielle Harris és férje tavaly karácsony előtt szolid bulit tartott a barátaival. Miután hazatértek, a harminc esztendős stewardess minden előjel nélkül rosszul lett. Remegett, miközben el is sápadt. A férje szívmasszázzsal próbálta őt életben tartani, miközben szólt a mentőknek is – írja a The Sun.

mentő

mentő, fotó: iStock

Stacey azonban meghalt, ráadásul úgy,

hogy a halottkém sem tudta egyértelműen meghatározni halálának okát. Egy dolog volt csupán bizonyos: Stacey a halála előtt tíz hónappal egyszer elájult fogmosás közben. Mivel azonban hamar magához tért, nem foglalkozott a dologgal. Orvosi leletei jók voltak, ráadásul stewardessként rendszeresen vizsgálták is, minden eredmény nélkül. Bár édesanyját epilepsziával diagnosztizálták, ezen kívül

még csak allergia sem fordult elő a családjában.

Bár Stacy halála előtt koronavírus fertőzésen esett át, két nappal az összeomlása előtt negatív tesztet adott. Mivel mérget sem találtak a szervezetében, a patológusok ijesztőnek tartják az esetet. Úgy gondolják, a végzetes rohamot epilepszia, vagy szívritmuszavar váltotta ki. Stacy pedig a roham következtében hipoxiás agysérülést szenvedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top