nlc.hu
Család

Trokán Nóra megmutatta a férjét

Trokán Nóra most először mutatta meg a férjét a követőinek

A The Voice című műsor coacha ritkán enged betekintést a magánéletébe.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Trokán Nóra 2022-ben férjhez ment. A színésznő mindig is hárította a szerelmi életére vonatkozó kérdéseket, hiszen ezzel is óvni akarta a magánéletét. Korábban így beszélt a szerelméről, akinek végül igent mondott: „Most érkezett el az a pillanat, hogy olyan kapcsolatom van, amiben a másik is olyan, mint én. Kiegyensúlyozott és egyenrangú félként vagyunk. (…) Nem akarom elkiabálni, de csodálatosan működő dolog a kettőnk kapcsolata. Emiatt is vagyok hálás, hogy végigmentem az önismereti úton. Úgy gondolom, akkor tud valaki egészséges társkapcsolatot kialakítani, ha előtte magát is rendbe teszi.” 

Trokán Nóra

Trokán Nóra (Fotó: Schumy Csaba)

Ő a szerelme 

A Junior Prima-díjas színésznőt nem szédítette meg a hírnév. Nóra még soha sehol nem szerepelt a férjével, ezért is számít különlegesnek az a felvétel, amelyet a minap a közösségi oldalán közzétett.

A képen a 37 éves színésznő és férje látható hátulról, méghozzá a tengerparton. A Nők Lapjának adott interjúban a híresség arra is kitért, hogy férjéről nem lehet semmit sem találni az interneten. „És szeretnénk, ha ez így is maradna. Nem ismert ember, úgyhogy csak miattam lenne érdekes a médiának. A személyes dolgainkat szeretnénk megtartani magunknak” – nyilatkozta a sztár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top