nlc.hu
TV-sztárok

Férjhez ment Trokán Nóra

Férjhez ment Trokán Nóra

A színésznő nagyon ritkán beszél a magánéletéről, de élete egyik legnagyobb eseményéről beszámolt.

Trokán Nóra mindig is hárította a szerelmi életére vonatkozó kérdéseket: karrierje elején tisztázta, hogy ezzel nem szeretne szerepelni. Legutóbb tavaly nyáron beszélt arról, hogy rátalált a szerelem, a titokzatos férfinek pedig nemrég kimondta a boldogító igent. A fotót ITT megnézheted.

„Most érkezett el az a pillanat, hogy olyan kapcsolatom van, amiben a másik is olyan, mint én. Kiegyensúlyozott és egyenrangú félként vagyunk. (…) Nem akarom elkiabálni, de csodálatosan működő dolog a kettőnk kapcsolata. Emiatt is vagyok hálás, hogy végigmentem az önismereti úton. Úgy gondolom, akkor tud valaki egészséges társkapcsolatot kialakítani, ha előtte magát is rendbe teszi” – részletezte korábban.

Trokán Nóra

Fotó: Birton Szabolcs

Trokán Nóra mindössze az esküvője dátumát írta a kép mellé, ami augusztus 20-án volt. A kommentelők között pedig ott vannak a pályatársai, barátai és más ismert emberek, akik szintén gratuláltak a frigyhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top