nlc.hu
TV-sztárok

Trokán Nóra véleménye

Trokán Nóra kritikát fogalmazott meg A Nagy Duettről

10 évvel ezelőtti emléket idézett fel.

Trokán Nóra ritkán vállal tévés szerepléseket, ami nem véletlen: korábban rossz tapasztalatai voltak egy TV2-es műsorral. A színésznő, aki tavaly a The Voice-ban coachként bizonyított, egy tíz évvel ezelőtti emléket mesélt el a Best magazinnak, melyből kiderült, hogy voltak fenntartásai a munka kapcsán, ám azokat nem igazán hallották meg A Nagy Duett készítői. Állítása szerint például kértek tőle olyan dolgokat, amelyek kényelmetlenek voltak számára.

„Egy egész kereskedelmi tévé volt körülöttem, és olyan dolgokat kértek tőlem, amiket én nem szerettem volna. Hogy mit énekeljek, milyen ruhát vegyek fel, vagy adott esetben egy kisfilmben hogyan viselkedjek” – vallotta be a lapnak Trokán Nóra. Hozzátette, hogy örült neki, hogy Caramel volt a párja, hiszen az énekessel egy a gondolkodásmódjuk, így összetartottak a forgatások alatt. Azt is megjegyezte, hogy ha a jövőben hasonló feladatra kérnék fel, mint a The Voice, azt bármikor elvállalná.

Trokán Nóra

Trokán Nóra (Fotó: Schumy Csaba)

Ezért járt hosszú évekig terápiára 

A színésznő korábban a Nők Lapjának nyilatkozott többek között arról, hogy harmincéves kora környékén vált benne nyilvánvalóvá, hogy valami nincs rendesen feldolgozva a gyerekkorában. „Akkor döntöttem úgy, hogy pszichoterápiára járok majd. Ez négy éven át tartott, de megyek még ma is, csak már nem olyan sűrűn” – mesélte a színésznő, majd hozzátette, hogy a terápiába egy szakítás miatt vágott bele, hogy mielőbb túltegye magát a történteken. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top