nlc.hu
TV-sztárok

Caramel véleménye Azahriah sikeréről

Caramel éles véleménye: „Százszor inkább Azahriah, meg DESH, inkább őket lássam a csúcson, mint bárki mást”

Az énekes jót nevet azon, mennyire kivan a popszakma a fiatalok sikere miatt.

Molnár Ferenc Caramelt húsz éve ismerte meg az ország a Megasztárban. Az énekest egyből a szívébe zárta a közönség, de ahogy illik, végig járta a szamárlétrát. Ma már telt házas koncerteket ad az Arénában, de nemrég rájött, annak is megvan a szépsége, ha valaki egy falunapon lép fel, sőt a legtöbb előadóval ellentétben ő kifejezetten szereti ezeket

Molnár Ferenc Caramel

Fotó: Olajos Piroska

Az énekesnek nem csak e tekintetben van helyén a szíve. Az elmúlt időszakban rengeteg támadás érte Azahriah-t, aki idén háromszor fogja megtölteni az Arénát és az emberek bolondulnak a zenéjéért. A régi motoros sztárok ezt egyáltalán nem tudják hova tenni és kevesen vannak, akik a támogatásukat fejezik ki. Caramel a Romaversitas Alapítvány podcast műsorában beszélt erről a jelenségről. 

Százszor inkább Azahriah, meg DESH, mint most nem akarok neveket mondani, de inkább őket lássam a csúcson, mint bárki mást. Mert ők legalább szólnak valamiről és egy olyan dolgot fogalmaznak meg, amit nagyon sok ember érez. Én azt látom, hogy az egész popszakma annyira kivan, annyira nem tudnak ezzel a helyzettel mit kezdeni… Valahol szomorú is, valahol kicsit vicces látni, hogy mennyire értetlenül állnak az egész előtt és belezakkannak.”

Az énekes hozzátette, az a szép ezeknek a fiatal tehetségesnek a történetükben, hogy őket nem “legyártották”, hanem maguknak taposták ki ezt az utat.

@romaversitas Caramel az új zenei generációról és a popszakmáról @Pálffy Attila @DESH #caramel #molnarferenc #molnarferenccaramel #magyartiktok #fyp #nekedbee #neked #romaként #romákvagyunk ♬ Beat - beaty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top