nlc.hu
Sztárok

Caramel szereti a haknikat

Caramel: „Nem csak azoknak szeretnék énekelni, akiknek van pénzük egy arénás belépőjegyet megvenni”

Nem szeretne többet elrugaszkodni a valóságtól.

Molnár Ferenc Caramelt majd’ húsz éve ismerte meg az ország a Megasztárban. Az énekest egyből a szívébe zárta a közönség, de ahogy illik, végig járta a szamárlétrát. Ma már telt házas koncerteket ad az Arénában, de nemrég rájött, annak is megvan a szépsége, ha valaki egy falunapon lép fel, sőt a legtöbb előadóval ellentétben ő kifejezetten szereti ezeket. 

Molnár Ferenc Caramel

Fotó: Instagram

„Tudod, a részegek, a bekiabálások… Azért én egy roma származású ember vagyok, folyamatosan kaptam – egyébként néha kapom a mai napig is –, hogy testvér, énekeld már el az Aranyesőt. Ezt egyébként nem romák mondják, hanem mindig van a közönségnek egy ilyen szelete. Ezek ilyen örök dolgok, de én szeretem ezt. Ez egy kicsit szomorú is talán, de mégis a magyar valóságnak a része. Az egyik arénás koncertem után, amikor már másfél vagy két éve nem vállaltam például falunapos haknit, azt kezdtem el érezni, hogy ez nagyon szép és nagyon jó, hogy én csak olyanoknak zenélek már két éve, akik Arénában vagy színházakban tudnak jegyet venni nyolc-tíz-tizenötezer forintért. Aztán felrázott, hogy ez a magyar valóságnak egy nagyon erős, domináns szelete kulturálisan is, és én az utóbbi pár évben elmentem mellette, majd egy buborékban találtam magam hirtelen. Nem csak azoknak szeretnék énekelni meg zenélni, akiknek van pénzük egy arénás belépőjegyet megvenni. És ez most nem ilyen PR-duma, máshonnan nézve ez egy amatőr dolog… Nálam ez érzelmi dolog – mondta Caramel a Telex, After Podcast című műsorának legújabb adásában, aki eldöntötte, a jövőben ismét szeretne falunapos fellépéseket vállalni. Az énekes arról is beszélt, számára elvi kérdés, hogy az élete ne a kivagyiságról és a csillogásról szóljon. – Sportautóm, sőt, felső kategóriás autóm se lesz soha, mert nálam ez elvi kérdés.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top