nlc.hu
Sztárok
Caramel a gyerekeiről

Caramel a gyerekeiről: „Remélem, 25 éves korukig azért velünk élnek”

Nem vagyunk benne biztosak, hogy minden szülő hasonlóan gondolkodik.

Az Adom a napom 3. évadának második részében Molnár Ferenc Caramel napjába nyerhetünk betekintést. Valószínűleg senki nem lepődik meg azon, hogy az aranytorkú énekest erős szálak fűzik gyermekeihez. Már láthattuk, ahogyan kicsit kómásan, de lányával együtt készítik a reggelit, majd arról beszélt szeretné, ha lánya és fia nem repülnének ki hamar a családi fészekből. 

Molnár Ferenc Caramel

Fotó: VIASAT3

Nem szeretném, ha túl hamar kirepülnének, pedig én is nagyon korán elhagytam a családi fészket, de nem szeretném, ha ők ilyen korán felnőnének. Nagyon remélem, hogy azért 25 éves korukig velünk élnek.

 – fogalmazott az énekes. 

Az énekes arról is mesélt, lánya, Szofi hogyan viseli édesapja hírnevét. „Szofit nem érdekli, de keveset is találkozik ezzel. Nyilván van egy két koncert, ahol látja. De a hétköznapokban nem látja, nem is nagyon érdekli. Nem vagizik velem. Szerintem jól, a helyén kezeli ezt az egészet, ami jó.

Ha tudni akarod, mi mással tölti a napját Molnár Ferenc Caramel, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top