nlc.hu
Sztárok

Caramel rögtönzött koncertje az Adom a napomban

Caramel rögtönzött koncertjétől libabőrösek lettünk

Meg sem kottyant neki a feladat.

Az Adom a napom keddi adásában Molnár Ferenc Caramel napjában nyerhettek betekintést a nézők. Az énekes megmutatta, hogyan készít reggelit lányával, Szofival, az edzőteremben pedig arról mesélt, mi az életmódváltásának a titka

Molnár Ferenc Caramel

Fotó: VIASAT3

Este, ahogyan a többi vendég is, élőben beszélgetett a műsor házigazdájával Geszti Péterrel. Az első évadban Geszti egy rapp-kihívásra már meginvitálta Curtist, de Caramelnek mást tartogatott. Az aranytorkú énekest egy rögtönzött koncertre kérte fel. Elsőként a Gedeon bácsi, a nők bálványát kellett énekelnie , ami természetesen ilyen hirtelen sem okozott neki gondot, minden hang a helyén volt. 

Ezt követően a műsorvezető egy saját szerzeményét dobta be, A szerelem miért múlsz című számát, amit Wolf Katinak írt. Az énekes ugyan nem volt benne biztos, hogy menni fog-e neki. De mi meg sem lepődtünk, hogy ment. 

A mai napon Kamarás Ivánt követhetjük élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top