nlc.hu
Sztárok
Adom a napom: Molnár Ferenc Caramel

Így készít reggelit a családjának Molnár Ferenc Caramel

Nehezen indult a reggel az énekesnél.

Tegnap elstartolt az Adom a napom 3. része. Az első adásban Balogh Leventét kísérhettük végig, aki megmutatta családját, mesélt az üzleti életről és egy-két tanácsot is adott. Ma Molnár Ferenc Caramel mutatja meg, hogyan telik egy napja. Az énekes beenged minket a konyhájába is, ahol kizárólag vietnami fogások készülnek felesége, Szilvi és vietnami anyósa jóvoltából.

Így készít reggelit a családjának Molnár Ferenc Caramel

A nap nehézkesen indult, mivel az énekes nem sokat aludt az izgalomtól, hogy egy stábbal kell kelni. Mégis nekiállt kislányának, Szofinak reggelit készíteni, amiben természetesen a lány is segített édesapjának. Ezt követően Caramel elvitte a lányát suliba, majd arról mesélt, milyen podcasteket szeret hallgatni, valamint mi alapján választották az iskolát Szofinak.

Ha tudni akarod, mi mással tölti a napját Molnár Ferenc Caramel, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top