nlc.hu
Sztárok
Balogh Levente a tanulókról

Balogh Levente a diákok jövőjéről: „Kitűnőkből lesznek a menedzserek, a 3-4-esekből pedig a vállalkozók”

Azt is elárulta, miért gondolja így.

Az Adom a napom 3. évadának első vendége Balogh Levente. Azt már láthattuk, hogyan tölti a reggelt lányával, mesélt a múltjáról és arról is, milyen kocsikat szeret vezetni. 

Balogh Levente

Balogh Levente (Fotó: VIASAT3)

Most egy iskolába látogatott el, ahol saját tanulmányait felidézve elmondta, szerinte milyen tanulókból lehetnek a jövő menedzserei és vállalkozói.

Az a véleményem, több pedagógussal egyetértésben megbeszéltük, hogy általában, a kitűnő tanulókból lesznek a menedzserek. Összpontosítani fantasztikusan tudnak az adott témára. A vállalkozók hármas-négyes tanulók mindig. Mondhatnám, hogy négyes, de akkor hazudnék. Nekem egyébként 3.65 és 4.2 között volt az átlagom” – magyarázta Levente. 

Ha tudni akarod, mi mással tölti a napját Balogh Levente, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top