nlc.hu
Sztárok
Gryllus Dorka és Geszti Péter az Adom a napomban

Gryllus Dorka: „Az, hogy nyilvánosan beszélgessek a Petivel, bizarr”

Úgy volt vele, fontosabb az, hogy hány embert érdekel az ő beszélgetésük, mint az ő szorongása.

Az Adom a napom tegnapi része nem csak azért volt különleges, mert bepillantást nyerhettünk egy olyan művész életébe, ami nem sokszor adatik meg, hanem azért is, mert ez a művésznő, a házigazda volt felesége. Gryllus Dorka és Geszti Péter nem váltak el rossz viszonyban és mára mindketten megtalálták a helyüket, de mégis csak közel 20 évről van szó.

Gryllus Dorka és Geszti Péter

Fotó: VIASAT3/Fábián Bori

Péter az adás elején leszögezte, hisz abban, hogy nekik akkor kellett találkozniuk, és bár az útjuk külön vált, a színésznő a mai napig fontos neki. Ettől függetlenül mindketten izgultak az esti beszélgetés előtt. „Ennek van értelme, hogy nyilvánosan beszélgessek a Petivel, ebben van valami bizarr mégis csak. Úgy gondoltam, hogy az én egyéni szorongásomat nem helyezhetem előtérbe a sok-sok néző vágyával. Az, hogy én szorongok kit érdekel ahhoz képest, hogy ez hány embert érdekel, hogy mi mit fogunk beszélgetni a Petivel” – fogalmazott a színésznő. 

Az esti beszélgetés során nem kerülték ki a válás témáját sem, azonban mindketten elismerték, voltak jó pillanatok a kapcsolatukban, amit sosem akarnának letagadni. 

Vannak az életben találkozások és elválások. Ez nem csak a házasságra igaz, hanem szakmai kapcsolatokban, barátságokban is van ilyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top