nlc.hu
Sztárok
Geszti Péter és Gryllus Dorka

Geszti Péter Gryllus Dorkáról: „Húsz év távlatából is azt érzem, nekünk akkor találkozni kellett”

Mindenképpen különleges, érzelmes és picit valószínűleg fura beszélgetésre számíthatunk.

Az Adom a napom 3. évada már akkor izgalmasnak ígérkezett, amikor az első hét vendégeiről lehullt a lepel. Természetesen Balogh Leventétől, Molnár Ferenc Carameltől és Kamarás Ivántól is nagy szó, hogy ilyen exkluzív betekintést engednek egy napjukba. Viszont a mai nap sztárvendégére, Gryllus Dorkára nem csupán emiatt voltunk kíváncsiak.

Gryllus Dorka

Fotó: Birtron Szabolcs

Ugyan mindig jó látni, hogy egy édesanya hogyan zsonglőrködik a sikeres karrier és a meghitt, boldog család között. Azonban nem tudunk, és kár is lenne megpróbálni, hogy elmenjünk szó nélkül amellett, hogy Dorka nem csak egy zseniális színésznő és édesanya, hanem az Adom a napom házigazdájának, Geszti Péternek a volt felesége. 

Mai vendégemmel a viszonyom speciális. Éveken át volt a feleségem. Az, hogy ez már nincs így, annak számos oka van, de az egyik biztosan én vagyok. Így, olyan húsz év távlatából is azt érzem, hogy nekünk akkor találkozni kellett, és jó, hogy így történt. Hosszabb távon mindketten más mellett találtunk társra, így vagyunk most mindketten boldogok.

 „De a személye mai napig fontos nekem, igazán szeretem és tisztelem őt. Mégis, bár régen persze másként volt, ma nagyon keveset tudok arról, hogy hogyan él feleségként, anyaként, színésznőként, hogy hogy telik egy napja. Mondjuk ez az áprilisi szerdája. Bevallom, kicsit izgulok, amikor azt mondom. Az Adom a napom stúdiójába érkezik este: a csodálatos Gryllus Dorka” – mondta Geszti Péter Dorkáról.

Ha tudni akarod, mivel tölti a napját Gryllus Dorka, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top