nlc.hu
Sztárok

Adom a napom: Gryllus Dorka

Gryllus Dorka elárulta, miért volt fontos, hogy gyerekei német nyelvű óvodába járjanak

Mint mondja, sose lehet tudni, mit hoz a jövő.

Az Adom a napom 3. évada napról napra izgalmasabb. A 3. epizódban Gryllus Dorka kétgyermekes édesanya életébe nyerhetünk egy kis betekintést. Miközben reggel óvodába vitte kisebbik fiát, Áront, arról mesélt, miért volt fontos számukra, hogy gyermekeik német nyelvű taníttatást kapjanak már kiskoruktól kezdve. 

Gryllus Dorka

Fotó: Malina Ebert

Akkor jöttem haza, amikor Soma született. Előtte Berlinben laktam 10 évig, majd amikor Soma óvodába ment, azt mondtam, lehet visszamegyünk

 – magyarázta a színésznő, majd hozzátette, erre jelenleg kevés esélyt lát. „De kitudja. Most nincs konkrét koncepcióm ezzel kapcsolatban.”

Ha tudni akarod, mi mással tölti a napját Gryllus Dorka, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top