nlc.hu
Sztárok

Gryllus Dorka és Simon Kornél családja

Ekkorát nőtt Soma, Gryllus Dorka és Simon Kornél kisfia – Fotó

Ritkán láthatjuk őket a címlapokon.
Simon Kornél és Gryllus Dorka

Simon Kornél és Gryllus Dorka két fiú büszke szülei: Soma már suliba jár, Áron pedig óvodás. A sztárpár óvja a magánéletét, ritkán nyilatkoznak a kapcsolatukról a sajtónak. A gyerekeiket szintén védik a nyilvánosságtól, ám most kivételt tettek, és a Nők Lapjának összeálltak egy közös családi fotóra. A karácsonyi címlapon a család három tagja látható: Kornél, Dorka, édesanyja mellett pedig a nagyobbik fiú, Soma. A holnap megjelenő magazinban egy interjú is olvasható lesz a színészházaspárral. 

Mindkét gyermeke más személyiség

Gryllus Dorka 48 évesen lett másodjára édesanya, két gyermeke közt 9 év korkülönbség van. Nagyobbik fiuk ugyan nagyon szeretett volna egy kistestvért, Dorkáék viszont azt gondolták, hogy ez a hajó már elment. Áron fiuk váratlan érkezését igazi csodaként élik meg. A híresség elmondása szerint szuper a nagy korkülönbség a fiúk között. „A Somika már belátó. Ha azt mondom neki, hogy lécci, várj egy kicsit, akkor megteszi, de ha lenne még egy 4 éves gyerek, akkor ő már nem biztos, hogy várna. A Somika már inkább segítség bizonyos helyzetekben és már nagy fiú” – mesélte korábban a Reggeliben.

A kétgyermekes színésznő arról is beszélt, hogy nagyon különböznek a csemetéi.

„Nagyon érdekes, nagyon mások. Somika inkább művész, mindig a fejében van. Áron meg fúr-farag, autó, traktor.”

Ez is érdekelhet Gryllus Dorka és Simon Kornél Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top